Ingredienser

10,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

8,000 kg Snitter u/sv

6,000 kg Isvand

0,360 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,170 kg Profihvid FC 7

0,100 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse

0,025 kg Merian, Sk?ret

0,025 kg Muskatblomme, Pulver

0,015 kg Peber, Hvid, Pulver (E0505)

24.695 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RINGRIDDERP?LSE MED MERIAN

Opskriftnr: 26-0175

Fremstilling

Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.
Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Profihvid FC 7, salt og 2/3 af isvandet tils?ttes.
N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, krydderier og det resterende isvand.
Der lynes til en god emulsion er opn?et.
Sluttemperatur 12-14?C.


Stopning

Stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).


Kogning

Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.


Ingredienser

Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.

Grisek?d 54%, grisek?dssnitter, vand, salt, dextrose, krydderier (peber, merian, koriander, muskatblomme, chili, paprika), stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 331). I naturtarm.

Go to Top