Om MOGUNTIA

MOGUNTIA A/S er et innovativt koncept- og produktud­viklingsfirma beliggende i Randers. Vi udvikler og distribuerer marinader, krydderier, færdigblandinger og tarme til fødevareindustrien, detail og foodser­vice. Vi er 16 ansatte i Randers og er en del af en større koncern, MOGUNTIA FOOD GROUP AG. Vi er blandt de største krydderileverandører i Danmark og har salg til flere lande i Europa. Derudover har vi et bredt sortiment af natur- og kunsttarme samt emballager.

Hos os er vi af den klare overbevisning, at god mad skal smage godt – kort sagt smagsløgene skal forkæles. Derfor er gode råvarer, spændende opskrifter og masser af krydderi en hjertesag for os.

Vi er inspireret af god smag. At udvikle nye produkter og løsninger kræver indsigt og samarbejde på kryds og tværs af alle kompetencer – og så kræver det en god portion nysgerrighed. Alt dette besidder vi hos MOGUNTIA.

Vi har konstant fokus på tendenser og smagsretninger inden for fødevarer. Med et højt fagligt niveau og en stor lyst og nysgerrighed arbejder vi energisk på at mikse lige netop de ingredienser, der lever op til vores kunders krav. Før vi sender nye produkter på markedet, er de altid testet i vores eget køkken.

Smagsoplevelser skal nemlig altid være i centrum……