MOGUNTIA – navnet klinger historisk

Romernes krydderihandel med tyskerne startede i Moguntiacum (nu byen Mainz), en romersk koloni ved Mainz flodens munding. Derved blev byen midtpunkt for de gamle grækeres krydderihandel i Tyskland.

MOGUNTIAS udvikling har fra start vist historiske dimensioner, og virksomhedens historie er karakteriseret af vedvarende innovation, der har haft stor betydning for hele branchen. Det hele startede da grundlæggeren af MOGUNTIA –– slagter Friedrich Buchholz –– i 1903 byggede en krydderimølle i Mainz og navngav den MOGUNTIA. Han fik desuden den simple men geniale ide at standardisere krydderiblandinger samt notere opskrifterne ned på papir. Fordelene var tydelige: ens kvalitet, nem at bruge, sikkerhed samt tidsbesparelse.

Hermed var grundstenen lagt til den internationale koncern, som vi kender i dag, og som hører til blandt de førende krydderiproducenter i Europa. Som ved starten i 1903 er nøgleordene stadig innovation og kvalitet, og målet er at blive ved med at være fremtidsorienteret inden for smag, teknologi og sikkerhed.

Som en 4. generations familievirksomhed er vi præget af stolte traditioner og godt håndværk –– alt sammen for smagens skyld.