Ingredienser
5,000 kg Grisebryst med sv
0,500 kg ?ble BBQ Sauce (G68820)
0,360 kg Vand
0,040 kg Tendin Indasia (G23620)
5.9 kg
Læg varer i kurv
LANGTIDSSTEGT GRISEBRYST MED ÃBLE BBQ SAUCE
Opskriftnr: 27-0504
Fremstilling
Bland Tendin Indasia (G23620) og vand, når pulveret er opløst, er lagen klar til brug.
Grisebrystet udbenes og skæres fri for brusk. Dernæst ridses sværen i 1x1cm tern.
Grisebrystet lægges i en passende størrelse beholder, tilsæt Tendin
lagen.
Lad kødet optage lagen på køl, til dagen efter.
Grisebrystet steges ved 120°C i 4 timer.
Grisebrystet nedkøles fra 65°C til under 10°C på max 3 timer.
Efter nedkøling, skæres grisebrystet ud i kvadrater på 5x5cm.
Kødstykkerne marineres med Ãble BBQ Sauce (G68820) pÃ¥ siderne.
Tilberedning
De marinerede kødstykker lunes ved 160°C i ovn, til en kernetemperatur på 75°C.
Serveres med det samme.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 85%, vand 8%, æblemos, salt, æbleeddike, honning, modificeret majsstivelse
(E 1422), krydderier (paprika, peber), løg, hvidløg, surhedsregulerende middel
(E 500), konserveringsmiddel (262), tomat, antioxidanter (E 331, E 301),
appelsinkoncentrat, krydderiekstrakt (paprika), stabilisator (E415), konserveringsmiddel
(E 202), røgaroma.