Ingredienser

5,000 kg Grisebryst med sv

0,500 kg ?ble BBQ Sauce (G68820)

0,360 kg Vand

0,040 kg Tendin Indasia (G23620)

5.9 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LANGTIDSSTEGT GRISEBRYST MED ÆBLE BBQ SAUCE

Opskriftnr: 27-0504

Fremstilling

Bland Tendin Indasia (G23620) og vand, når pulveret er opløst, er lagen klar til brug.

Grisebrystet udbenes og skæres fri for brusk. Dernæst ridses sværen i 1x1cm tern.

Grisebrystet lægges i en passende størrelse beholder, tilsæt Tendin lagen. 
Lad kødet optage lagen på køl, til dagen efter.

Grisebrystet steges ved 120°C i 4 timer.

Grisebrystet nedkøles fra 65°C til under 10°C pÃ¥ max 3 timer.

Efter nedkøling, skæres grisebrystet ud i kvadrater på 5x5cm.
Kødstykkerne marineres med Æble BBQ Sauce (G68820) pÃ¥ siderne. 


Tilberedning

De marinerede kødstykker lunes ved 160°C i ovn, til en kernetemperatur på 75°C.

Serveres med det samme.

Ingredienser:

Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 85%, vand 8%, æblemos, salt, æbleeddike, honning, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderier (paprika, peber), løg, hvidløg, surhedsregulerende middel (E 500), konserveringsmiddel (262), tomat, antioxidanter (E 331, E 301), appelsinkoncentrat, krydderiekstrakt (paprika), stabilisator (E415), konserveringsmiddel (E 202), røgaroma.  


Go to Top