Ingredienser
4,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)
3,500 kg Snitter u/sv
2,500 kg Isvand
0,850 kg Wienerp?lse FB uden mel og m?lk (G86280)
0,100 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
0,080 kg Nitritsalt (DK40018)
11.03 kg
Læg varer i kurv
GRILLP?LSE MED ROSMARIN & HVIDL?G
Opskriftnr: 27-0503
Fremstilling
Oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskive.
Grisek?det fyldes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt og 1/3 af isvandet tils?ttes.
N?r det er lynet fint ud, tils?ttes Wienerp?lse FB uden mel og m?lk og Hvidl?g/Rosmarin samt 1/3 af isvandet.
Der lynes til en god emulsion er opn?et.
Til sidst tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand og der lynes til den ?nskede grovhed er opn?et.
Sluttemperatur ca. 12-14?C.
Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal.28/30 (DK99030).
T?rring
Ved 45?C i ca. 20 min.
Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksek?d 36%, snitter 32%, vand, salt, kartoffelstivelse, salt,
dextrose, kartoffelflager, stabilisatorer (E 451, E 407a), krydderier
(peber, paprika, muskat, kardemomme, ingef?r), hvidl?g, l?g, urter (rosmarin,
persille, purl?g), peberfrugt, antioxidant, konserveringsmiddel (E 250).