Ingredienser

4,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)

3,500 kg Snitter u/sv

2,500 kg Isvand

0,850 kg Wienerp?lse FB uden mel og m?lk (G86280)

0,100 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

11.03 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED ROSMARIN & HVIDL?G

Opskriftnr: 27-0503

Fremstilling
Oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskive.

Grisek?det fyldes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt og 1/3 af isvandet tils?ttes.

N?r det er lynet fint ud, tils?ttes Wienerp?lse FB uden mel og m?lk og Hvidl?g/Rosmarin samt 1/3 af isvandet.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Til sidst tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand og der lynes til den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.


Stopning

Farsen stoppes i Grisetarme kal.28/30 (DK99030).


T?rring

Ved 45?C i ca. 20 min.


Rygning

Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.


Kogning

Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.


Ingredienser:

Er beregnet p? det r? produkt.
Oksek?d 36%, snitter 32%, vand, salt, kartoffelstivelse, salt, dextrose, kartoffelflager, stabilisatorer (E 451, E 407a), krydderier (peber, paprika, muskat, kardemomme, ingef?r), hvidl?g, l?g, urter (rosmarin, persille, purl?g), peberfrugt, antioxidant, konserveringsmiddel (E 250).  


Go to Top