Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,200 kg Snitter u/sv

2,000 kg Isvand

1,300 kg Oksek?d (16-18% fedt)

0,340 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)

0,150 kg Italiensk Finocchio (M55668)

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

10.07 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV ITALIENSK FR?KKERT

Opskriftnr: 27-0501

Fremstilling
Grisek?d, snitter og oksek?d, hakkes hver for sig igennem 5 mm hulskive.

Grisek?det fyldes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt og 1/3 af isvandet tils?ttes.

N?r det er lynet fint ud, tils?ttes Grillp?lse Fr?kkert FB og Italiensk Finocchio samt 1/3 af isvandet.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Til sidst tils?ttes de hakkede snitter, oksek?d og det resterende isvand og der lynes til den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning

Farsen stoppes i Lammetarme kal.22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 45?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning

Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 40%, snitter 22%, vand, oksek?d 13%, salt, krydderier (paprika, koriander, peber, merian, muskat, chili), dextrose, peberfrugt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), fennikel, hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), urter (persille, oregano), hvidl?g, krydderiekstrakt (paprika), tomat, konserveringsmiddel (E 250).  


Go to Top