Ingredienser

0,400 kg Koldt vand

0,400 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)

0,400 kg Ris, kogte

0,180 kg Kidneyb?nner. r?de i chilisauce

0,110 kg K?dsauce - Den Knaldgoe

0,080 kg Majs

0,004 kg Chili r?d med fr?, knust (E9770)

1.574 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHILI CON CARNE

Opskriftnr: 97-0123

Fremstilling
Det hakkede oksek?d svitses, K?dsauce FB - Den Knaldgoe, Chili r?d med fr?, knust. Vand tils?ttes og det hele koges i ca. 10 min.

Tils?t kidneyb?nner og majs.

Lad saucen sm?koge et par minutter.   

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Anret i salgsemballage sammen med ris.  

Tilberedning
Varmes i forvarmet ovn, ved 175?C i ca. 20 min.


Ingredienser:
Oksek?d 25%, vand, ris 25%, kidneyb?nner, majs, krydderier (chili, paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt (paprika).

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed. 

Go to Top