Ingredienser

0,800 kg Kartoffelmos (M09225), se opskrift p? posen

0,350 kg Oksebov i tern

0,300 kg Paprikasauce (G83960), se opskrift p? posen

0,150 kg Bacon i tern

0,150 kg Guler?dder i tern, frosne

0,150 kg Porrer, i ringe

0,030 kg DEKORA?MARILET PROVENCE BRILLANT

0,015 kg Hvidl?gsflager 10 mm.

0,015 kg Hvidl?gsflager 10mm

1.96 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

DAUBE MED KARTOFFELMOS

Opskriftnr: 75-0623

Fremstilling

Okseboven sk?res i tern og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Provence Brilliant. Herefter ovnsteges bovtern ved 150 grader i omkring 20 minutter, alt efter tern st?rrelse.

P? en pande sauteres bacon, porrer, guler?dder og hvidl?g.

Paprikasaucen laves efter anvisningen p? posen.

Kartoffelmosen laves efter anvisningen p? posen.

Spr?jt kartoffelmosen ud i salgsemballagen og anret herefter sauce, k?d, bacon, guler?dder, porrer og hvidl?g i salgsemballagen. 

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer


Tilberedning hos forbruger
Varmes i en forvarmet ovn ved 150?C i ca 15-20 min. 


Ingredienser:
Kartoffelmos 41% (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E 300, E 304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma), oksebov 18%, paprikasauce 15,5% (FL?DE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt (paprika)), bacon, guler?dder, porrer, vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), hvidl?g, salt, krydderurter (rosmarin, timian, basilikum, purl?g, l?g, mynte, oregano), hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), dextrose, l?g, aroma, gurkemeje.


Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed. 

Go to Top