Ingredienser

0,575 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,300 kg Rodfrugter, stave

0,080 kg Blue Cheese

0,040 kg Dekora?Marilet R?get Honning (G86490)

0,035 kg Sukkerglasering, Flydende (G14250)

0,020 kg Chorizop?lse i skiver

0,005 kg Timian, Sk?ret (E6210)

1.055 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FYLDT M?RBRAD AF GRIS MED CHORIZO OG BLUE CHEESE

Opskriftnr: 71-0729

Fremstilling
Grisem?rbraden fl?kkes og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet R?get Honning. Herefter pyntes den med skiver af chorizo, blue cheese (kan eventuelt r?res op og kommes i en spr?jtepose) og timian.

Rodfrugterne marineres i den afvejede m?ngde Sukkerglasering.

Anrettes i salgsemballagen og pyntes eventuelt med friste urter efter eget valg. 

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 35-40 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.


Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
M?rbrad 55,5%, rodfrugter 29%, blue CHEESE, chorizo (XXX), vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), sukker, vand, salt, honning, krydderier (peber, r?get koriander, chili), l?g, karamelsukker, antioxidant (E 325), tang (kelp), peberfrugt, modificeret majsstivelse (E 1422), porrer,  stabilisator (E 412), konserveringsmidler (E 202, E 211), krydderiekstrakt (paprika). 


Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed. 

Go to Top