Ingredienser

0,500 kg Oksek?d, hakket (10-12% fedt)

0,350 kg Kartofler i b?de, forstegte

0,350 kg Paprikasauce (G83960), se opskrift p? posen

0,200 kg Koldt vand

0,090 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,030 kg Parmesanost i flager

0,030 kg Persille Purl?g marinade (G71900)

0,020 kg Italiensk Finocchio (M55668)

1.57 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARTOFLER MED ITALIENSKE K?DBOLLER OG PAPRIKASAUCE

Opskriftnr: 96-0124

Fremstilling
Det hakkede oksek?d blandes med koldt vand, Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode og Italiensk Finocchio.

K?dbollerne afvejes ca. 50 g, formes og steges til en kernetemperatur p? 75?C.

Paprikasaucen laves efter anvisningen p? posen. 

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Kartoflerne blandes med den afvejede m?ngde Persille Purl?g marinade.

Paprikasauce, k?dboller og kartofler anrettes i salgsemballagen og parmesanost drysses udover. Pyntes eventuelt med valgfrie urter. 


Tilberedning hos forbruger
Varmes i en forvarmet ovn ved 150?C i ca 15-20 min.

Ingredienser:
Oksek?d 32%, paprikasauce 22% (FL?DE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt (paprika)), kartofler 22%, vand, HVEDEMEL, vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), salt, l?g, krydderier (paprika, koriander, peber,  chili), peberfrugt, kartoffelstivelse, M?LKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), fennikel, urter (persille, oregano, purl?g, rosmarin, basilikum, timian), hvidl?g, krydderiekstrakt (hvidl?g, spinat).


Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed. 



Go to Top