Ingredienser

0,480 kg Ris, kogte

0,400 kg Paprikasauce (G83960), se opskrift p? posen

0,350 kg Kyllingebryst, stegt

0,080 kg Cocktailp?lser

0,060 kg Peberfrugt i strimler

0,040 kg Bacon, stegt

0,035 kg ?ble BBQ Sauce (G68820)

1.445 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MARINERET KYLLING I PAPRIKASAUCE MED RIS

Opskriftnr: 85-0238

Fremstilling
Den forstegte kylling marineres i den afvejede m?ngde ?ble BBQ. 

Paprikasaucen laves efter anvisningen p? posen. 

I salgsemballagen anrettes paprikasauce, bacon, cocktailp?lser, peberfrugt, ris og kylling. 


Tilberedning hos forbruger

Steges i en forvarmet ovn ved 150?C i 15 min. til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Ris 33%, paprikasauce 28% (FL?DE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt (paprika)), kylling 24%, cocktailp?lser (XXX), peberfrugt, bacon, ?ble BBQ Sauce (sukker, ?blepur?, vand, honning, ?bleeddike, salt, krydderier (paprika, hvidl?g, chili, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), l?g, tomat, krydderiekstrakt (paprika), appelsinkoncentrat, stabilisator (E 415), konserveringsmiddel (E 202), r?garoma).


Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.

Go to Top