Ingredienser

3,500 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,500 kg Oksek?d (8-10% fedt)

3,000 kg Sp?k u/sv

0,300 kg RFB Spegep?lse m/hvidl?g (I07760)

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,090 kg Romglut, Flydende (I43550)

0,050 kg HVID PEBER, HEL

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.776 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KROSALAMI M. ROMGLUT

Opskriftnr: 025-130398

Fremstilling
Det frosne okse- og grisek?d lynes sammen med RFB Spegep?lse m/hvidl?g, Romglut og BESSASTART? Starterkulturen ned til ca. 2-4 mm.

Det frosne sp?k iblandes og det hele lynes ned til 1-2 mm.

Saltet og de hele peberkorn tils?ttes ved de sidste omgange.

Sluttemperatur ca. 0?C.

Stopning
Farsen stoppes straks i Hukki, kal. 60/50, (T87155) eller anden ?nsket tarm.

Modning/rygning
Dag 1: Modning p? r?gst?nger ved 12-22?C. i 1-2 d?gn
Dag 3: Rygning modning ca. 4 d?gn. Intensiv r?g 6-8 timer. Til den ?nskede farve og smag er opn?et.
Dag 7: Eftermodning p? k?l ved max. 5?C.
Svind 15-20%: N?r der er opn?et et v?gttab p? min. 20-25% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 22,5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 50 g, oksek?d 40 g, sp?k 24 g, salt, dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), vand, krydderier (peber, koriander, hvidl?g, chili, ingef?r), smagsforst?rker (E 621), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 300, E 330), krydderiekstrakter (peber, chili), original Jamaica rom, stabilisatorer (E 413, E 414), konserveringsmiddel (E 202, E 250), starterkultur.


PLU nr.: 6427

Go to Top