Ingredienser

4,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,000 kg Isvand

3,000 kg Snitter u/sv

1,000 kg Mozzarella kugler, mini

1,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

1,000 kg P?l?gsp?lse u. mel & m?lk

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Parmanello Fermentering Krydderi (M7941)

0,020 kg Hvidl?g, Granuleret. (E0800)

13.69 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

K?dp?lse m. mozzarella

Opskriftnr: 22-100

Fremstilling
Grisek?d, oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Oksek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter nitritsalt tils?ttes sammen med ca. 1/3 af isvandet.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes grisek?det, p?l?gsp?lse u. mel & m?lk , hvidl?gsgranulat og Parmanello Fermentering Krydderi sammen med ca. 1/3 af isvandet, der k?res til god binding er opn?et.

De hakkede snitter og det resterende isvand tils?ttes.

Der lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Til sidst mixes mini mozzarella kuglerne i farsen  til de er j?vnt fordelt.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber. 

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 33%, snitter 22 %, vand, oksek?d 7%, MOZZARELLA 7%, salt, kartoffelstivelse, kartoffelpulver, dextrose, l?g, stabilisator (E 451), hvidl?g, krydderier (koriander, peber, ingef?r, muskatblomme, alleh?nde, kommen), hydrolyseret vegetabilsk protein, maltodextrin, sukker, antioxidant (E 301), aroma, smagsforst?rker (E 621), konserveringsmiddel (E 250).


Go to Top