Ingredienser

4,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,000 kg Isvand

3,000 kg Snitter u/sv

1,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

1,000 kg P?l?gsp?lse u. mel & m?lk

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,047 kg Sennep, Gul, Hel

12.647 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

K?DP?LSE m. SENNEP

Opskriftnr: 21-0086

Fremstilling
Grisek?d, oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Grise- og oksek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter P?l?gsp?lse u. mel & m?lk og nitritsalt tils?ttes sammen med ca. 3/4 af isvandet.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et. Sennep, Gul, hel tils?ttes ved de sidste par omgange s? det bliver j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 36%, vand, grisek?dssnitter, oksek?d 8%, salt, kartoffelstivelse, kartoffelpulver, dextrose, l?g, stabilisator (E 451), SENNEP, krydderier (koriander, peber, ingef?r, muskatblomme), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).


Go to Top