Ingredienser

1,000 Stk. Stegepose (DK82108)

0,400 kg Oksebov

0,350 kg Grove rodfrugter

0,200 kg Tomat, r

0,100 kg Dekora?Marilet Bordeaux (I39700)

0,100 kg P?lser

0,030 kg L?g, t?rrede 2-5 mm (E7000)

0,008 kg Hvidl?gsflager 2,38 - 4 mm.

2.188 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET MED BORDEAUX MAR. OKSEBOV OG GROVE RODFRUGTER

Opskriftnr: 77-0284

Fremstilling

Oksebov i strimler marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Bordeaux og placeres i den ene side af en ovnfast emballage.
Blandede rodfrugter (her er brugt: knoldselleri, guler?dder, pastinak, r?dbede), l?g og hvidl?g sk?res i tern og blandes sammen med p?lser i skiver. Dette kommes i modsatte side af salgsemballagen.
Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.
Pynt med friske krydderurter.

Tilberedning
Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.

Ingredienser:
Oksebov 31%, rodfrugter (XXX) 27%, tomater 15%, l?g, p?lser (XXX), Dekora Marilet Bordeaux (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), salt, krydderier (l?g, koriander, peber), r?dvinspulver 3% (indeholder SULFIT), karamelsukker, tomatpulver 3%, hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), krydderiekstrakter (paprika, tomat), hvidl?g.

Go to Top