Ingredienser

1,200 kg Koldt vand

0,360 kg Linser, r

0,240 kg Majs, konserves

0,120 kg Tomatsuppe Provencal (M0118950)

0,020 kg Hvidl?g granuleret (E0800)

1.94 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

Dhal

Opskriftnr: 102-0008

Fremstilling
Skyl linserne i en sigte.
Linser, vand, hvidl?gsgranulat og Tomatsuppe Provencal bringes i kog.

Lad suppen simre ca. 35 min, tils?t majs og lad det simre i endnu ca. 5 min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.


Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Vand 61 %, linser 19 %, majs, Tomatsuppe Provencal (tomatpulver, modificeret stivelse, sukker, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, rapsolie, krydderier, fortykningsmiddel (E 415), r?dbedepulver, urter, aroma), hvidl?g.

Go to Top