Ingredienser

1,000 kg Dekora?Marilet Gyros Pande

0,240 kg Kik?rter, hele, konserves

0,200 kg L?g i tern

0,170 kg Svampemix

0,100 kg Majs, konserves

0,080 kg Koldt vand

1.79 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

Vegetar Gyros

Opskriftnr: 102-0007

Fremstilling
Sk?r svampene i stykker.
Rist svampe, l?g, kik?rter og majs p? en pande.
Tils?t Dekora Marilet Gyros Pande samt vand og lad det sm?simre et par minutter.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer. 

Serveringsforslag
Kan serveres med bulgur, ris eller frisk pasta.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Dekora Marilet Gyros Pande  56 % (l?g, vegetabilsk olie (raps), krydderier (paprika, oregano, koriander, muskat, chili, SELLERI, ingef?r, basilikum, timian), salt, fortykningssmidler (E 420, E 415, E 412), konserveringsmiddel (E 211, E202)), kik?rter, l?g, svampe, majs, vand.

Go to Top