Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,500 kg Snitter u/sv

2,000 kg Isvand

0,900 kg Hot Herre Griller (M59471)

0,600 kg Bacon i tern

0,600 g Ost, revet

0,050 kg Nitritsalt (DK40018)

10.65 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

Hot Herre Griller

Opskriftnr: 27-0479

Fremstilling
Grisek?det og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt og 1/3 af isvandet tils?ttes.

Hot Herre Griller og det resterende isvand til s?ttes og der k?res til god binding er opn?et.

Snitter tils?ttes og der k?res til den ?nskede grovhed.

Bacon tern og revet ost tils?ttes og k?res med de sidste omgange.

Sluttemperatur 12-14?C.


Stopning
Stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min. 


Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et. 

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 42%, snitter 26%, vand, bacon (XXX) 6%, OST (XXX) 6%, kartoffelstivelse, salt, krydderier (chili, peber), fiber, svampe (champignon, karl johan), eddikepulver, hvidl?g, urter (persille, timian), l?g, naturlig aroma (r?dbede, paprika), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top