Ingredienser

7,100 kg Grisek?d (16-18% fedt)

2,000 kg Isvand

0,900 g Hot Herre Griller (M59471)

10 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

Hot Herre Griller (kogt)

Opskriftnr: 27-0478

Fremstilling
Grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven. Hot Herre Griller og isvand tils?ttes og farsen ?ltes grundigt.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% p? det f?rdige produkt.
Grisek?d 78%, vand, kartoffelstivelse, salt, krydderier (chili, peber), fiber, svampe (champignon, karl johan), eddikepulver, hvidl?g, urter (persille, timian), l?g, naturlig aroma (r?dbede, paprika). I naturtarm.

Go to Top