Ingredienser

4,000 kg Grisebov u/ben og sv

3,500 kg Snitter u/sv

2,500 kg Isvand

0,850 kg Wienerp?lse FB uden mel og m?lk (G86280)

0,200 kg Sweet BBQ Rub (DK98763)

0,070 kg Nitritsalt (DK40018)

11.12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

Sweet BBQ Grillpølse

Opskriftnr: 27-0475

Fremstilling
Grisekød og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Grisekødet fyldes i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt og 1/3 af isvandet tilsættes.

Når det er lynet fint ud tilsættes Wienerpølse FB uden mel og mælk og 1/3 af isvandet.

Der lynes til en god emulsion er opnået.

Til sidst tilsættes de hakkede snitter og det resterende isvand og der lynes til den ønskede grovhed er opnået.

Sweet BBQ Rub tilsættes og køres med de sidste omgange til det er ligeligt fordelt.

Sluttemperatur ca. 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal.22/24 (DK99033).

Tørring
Ved 45°C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til den ønskede farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Grisekød 39%, grisekødssnitter 35%, vand, salt, kartoffelstivelse, dextrose, kartoffelpulver, krydderier (paprika, røget koriander, peber, chili, allehånde, muskat, kardemomme), stabilisatorer (E 451, E 407a), tomat, løg, hvidløg, krydderiekstrakt, antioxidant (E 316), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top