Ingredienser

4,000 kg Grisebov u/ben og sv

3,500 kg Snitter u/sv

2,500 kg Isvand

0,850 kg Wienerp?lse FB uden mel og m?lk (G86280)

0,200 kg Mesquite Rub (DK98761)

0,070 kg Nitritsalt (DK40018)

11.12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

Mesquite Grillp?lse

Opskriftnr: 27-0474

Fremstilling
Grisek?det og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Grisek?det fyldes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt og 1/3 af isvandet tils?ttes.

N?r det er lynet fint ud tils?ttes Wienerp?lse FB uden mel og m?lk og 1/3 af isvandet.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Til sidst tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand og der lynes til den ?nskede grovhed er opn?et.

Mesquite Rub tils?ttes og k?res med de sidste omgange til de er ligeligt fordelt.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal.22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 45?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 39%, snitter 35%, vand, salt, kartoffelstivelse, dextrose, kartoffelpulver, krydderier (paprika, r?get koriander, peber, koriander, chili, muskat, kardemomme), stabilisatorer (E 451, E 407a), sukker, peberfrugt, l?g, krydderiekstrakt, hvidl?g, antioxidant (E 316), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top