Ingredienser

1,000 Stk. Stegepose (DK82108)

0,400 kg Oksebov

0,350 kg Grove rodfrugter

0,200 kg Tomat, r

0,100 kg Dekora?Marilet Bordeaux (I39700)

0,100 kg P?lser

0,030 kg L?g, t?rrede 2-5 mm (E7000)

0,008 kg Hvidl?gsflager 2,38 - 4 mm.

2.188 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET MED BORDEAUX MARINERET OKSEBOV OG GROVE RODFRUGTER

Opskriftnr: 77-0282

Fremstilling

Oksebov i strimler marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Bordeaux og placeres i den ene side af en ovnfast emballage.
Blandede rodfrugter (her er brugt: knoldselleri, guler?dder, pastinak, r?dbede), l?g, tomat og hvidl?g sk?res i tern og blandes sammen med p?lser i skiver. Dette kommes i modsatte side af salgsemballagen.
Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.
Pynt med friske krydderurter.

Tilberedning
Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.

Ingredienser:
Oksebov 31%, rodfrugter (XXX) 27%, tomater 15%, l?g, p?lser (XXX), Dekora Marilet Bordeaux (vVegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), salt, krydderier (l?g, koriander, peber), r?dvinspulver (indeholder SULFIT), karamelsukker, tomatpulver, hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), krydderiekstrakter (paprika, tomat)), hvidl?g.

Go to Top