Ingredienser

1,000 kg Kogende vand

1,000 - Sn?regarn, r?d/hvid (450 m) (DK98005)

0,700 kg Peka, Vakuum Fl?dekartofler i ruller

0,250 kg Kartoffelmospulver (M09225)

0,200 kg Chorizop?lse i skiver

0,060 kg Dekora?Marilet Athen

3.21 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARTOFFELT?RN SV?BT MED CHORIZO

Opskriftnr: 91-0284

Fremstilling

Kartoffelmospulver piskes ud i den afvejede m?ngde kogende vand. Mosen blandes derefter med Dekora marilet Athen.
Kartoffelrullen sk?res ud i passende st?rrelse og chorizo sv?bes omkring. Der bindes med r?d/hvid snor. Kartoffelmosen spr?jtes derefter p?/i kartoffelrullen med spr?jtepose evt. med takket tylle.
Pynt med r?d peberfrugt og friske urter.


Tilberedning

Bages i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20 min eller til kartoffelmosen er gyldenbrun.


Ingredienser:
Kartoffelmos 57% (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidant (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma), fl?dekartofler (XXX indeholder laktose), chorizo (XXX), Dekora Marilet Athen (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), krydderier (toastl?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter (l?g, paprika), hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs)).

Go to Top