Ingredienser
1,000 Stk. Stegepose (DK82108)
0,400 kg Kalvetykkam
0,200 kg Kartofler i b?de, m/skr?l
0,120 kg Champignon, r
0,100 kg Bacon i tern
0,100 kg Dekora?Marilet Jack W
0,100 kg L
0,100 kg Peberfrugt, r
0,100 kg Porrer
2.22 kg
Læg varer i kurv
SIMRERET MED JACK W MARINERET KALVETYKKAM, BACON OG GR?NTSAGER
Opskriftnr: 77-0280
Fremstilling
Kalvetykkam i tern marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Jack W og placeres i den ene side af en ovnfast emballage.
Bacon i tern kommes ovenp? det marinerede k?d.
Kartofler i b?de, champignon, l?g, r?d peberfrugt og porrer i grove stykker blandes og kommes i modsatte side af salgsemballagen.
Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.
Pynt med friske urter
Tilberedning
Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.
Ingredienser:
Kalvetykkam 33%, kartofler 16,5%, champignon, bacon, l?g, porrer, peberfrugt, Dekora Marilet Jack W (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), krydderier (paprika, r?get
koriander, chili, peber, hvidl?g, l?g, gurkemeje), salt, sukker, whisky 4%,
krydderiekstrakt (paprika)).