Ingredienser

1,000 Stk. Stegepose (DK82108)

0,400 kg Kalvetykkam

0,200 kg Kartofler i b?de, m/skr?l

0,120 kg Champignon, r

0,100 kg Bacon i tern

0,100 kg Dekora?Marilet Jack W

0,100 kg L

0,100 kg Peberfrugt, r

0,100 kg Porrer

2.22 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET MED JACK W MARINERET KALVETYKKAM, BACON OG GR?NTSAGER

Opskriftnr: 77-0280

Fremstilling

Kalvetykkam i tern marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Jack W og placeres i den ene side af en ovnfast emballage.
 Bacon i tern kommes ovenp? det marinerede k?d.
Kartofler i b?de, champignon, l?g, r?d peberfrugt og porrer i grove stykker blandes og kommes i modsatte side af salgsemballagen.
Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.
Pynt med friske urter


Tilberedning

Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.

Ingredienser:
Kalvetykkam 33%, kartofler 16,5%, champignon, bacon, l?g, porrer, peberfrugt, Dekora Marilet Jack W (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), krydderier (paprika, r?get koriander, chili, peber, hvidl?g, l?g, gurkemeje), salt, sukker, whisky 4%, krydderiekstrakt (paprika)).

Go to Top