Ingredienser
1,000 Stk. Stegepose (DK82108)
0,400 kg Nakkefilet i tern
0,100 kg ?rter, fine
0,100 kg Aubergine, r
0,100 kg Dekora?Marilet Athen
0,100 kg Grov Frankfurter
0,100 kg R?dl
0,100 kg Squash, frisk
2 kg
Læg varer i kurv
SIMRERET MED ATHEN MAR. NAKKEFILET I TERN OG GR?NTSAGER
Opskriftnr: 71-0724
Fremstilling
Nakkefilet i tern marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen og placeres i den ene side af en ovnfast emballage.
Frankfurter sk?res i skiver og kommes ovenp? det marinerede k?d. Aubergine, squash og r?dl?g sk?res i grove stykker, blandes sammen med ?rter og kommes i modsatte side af salgsemballagen.
Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.
Pynt med friske urter.
Tilberedning hos forbruger
Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.
Ingredienser:
Gr?ntsager 40% (aubergine, squash, r?dl?g, ?rter), nakkefilet 40%, frankfurter (XXX), Dekora Marilet Athen (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille,
hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter (l?g, paprika), hydrolyseret
vegetabilsk protein (raps, majs).