Ingredienser

1,000 Stk. Stegepose (DK82108)

0,400 kg Nakkefilet i tern

0,100 kg ?rter, fine

0,100 kg Aubergine, r

0,100 kg Dekora?Marilet Athen

0,100 kg Grov Frankfurter

0,100 kg R?dl

0,100 kg Squash, frisk

2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET MED ATHEN MAR. NAKKEFILET I TERN OG GR?NTSAGER

Opskriftnr: 71-0724

Fremstilling

Nakkefilet i tern marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen og placeres i den ene side af en ovnfast emballage.
Frankfurter sk?res i skiver og kommes ovenp? det marinerede k?d. Aubergine, squash og r?dl?g sk?res i grove stykker, blandes sammen med ?rter og kommes i modsatte side af salgsemballagen.
Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.
Pynt med friske urter.


Tilberedning hos forbruger
Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.

Ingredienser:
Gr?ntsager 40% (aubergine, squash, r?dl?g, ?rter), nakkefilet 40%, frankfurter (XXX), Dekora Marilet Athen (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter (l?g, paprika), hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs).

Go to Top