Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (3-6% fedt)

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

4,000 kg Oksek?d (3-6% fedt)

4,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Rygsp?k u/sv

1,000 - Tublin 5 - Dry Aged Bags (DK21510)

0,300 kg RFB Italiensk Spegep?lse (I96091)

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Chili r?d med fr?, knust (E9770)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,040 kg Cayennepeber, Pulver (E5105)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

19.776 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV CHILISPEGEP?LSE

Opskriftnr: 11-0043

Fremstilling

Oksek?d, grisek?d og sp?k sk?res i passende stykker og skalfryses.

Det skalfrosne k?d og sp?k hakkes p? 13mm.

Alt saltet, RFB Italiensk Spegep?lse, Cayennepeber, Chili og BESSASTART? Starterkulturen. Starterkultur mixes godt sammen med k?d og sp?k.


Stopning

Farsen stoppes straks i valgfri r?gbar tarm.

Behandling/Modning
Dag 1: Modnes p? r?gst?nger/net ved 12-22?C i 1-2 d?gn

Dag 3: Rygning / modning ca. 1 d?gn. Intensiv r?g 3-6 timer.

Dag 4: Vaccuumpakkes i Tublin 5 poser og l?gges til modning p? k?l.

Dag 28: Modnes til et svind p? 25-30% er opn?et - cirka 4-6 uger.


Rygning
K?det pakkes ud, t?rres og koldryges samme dag i 30 min. eller efter smag for at h?mme skimmeldannelse.


Eftermodning
K?det kan eftermodnes efter smag.


Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 22,5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt: Grisek?d 54 g, oksek?d 54 g, sp?k 13 g, salt, krydderier (chili, cayennepeber, paprika, peber, hvidl?g), surhedsregulerende middel (E 575), dextrose, smagsforst?rker (E 621), antioxidanter (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250). T?RRET OG R?GET.

Go to Top