Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-12% fedt)

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

4,000 kg Oksek?d (8-12% fedt)

4,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Sp?k u/sv

1,000 - Tublin 5 - Dry Aged Bags (DK21510)

0,300 kg RFB Pebersalami FB

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,040 kg Peber, Sort, Hel (E0105)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

19.676 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV PEBERSALAMI

Opskriftnr: 11-0039

Fremstilling

Oksek?d, grisek?d og sp?k sk?res i passende stykker og skalfryses.

Det skalfrosne k?d og sp?k hakkes p? 13mm.

Alt saltet, RFB Pebersalami, Peber og BESSASTART? Starterkulturen Mixes godt sammen med k?d og sp?k.

Stopning

Farsen stoppes straks i valgfri r?gbar tarm.

Behandling/Modning
Dag 1: Modnes p? r?gst?nger/net ved 12-22?C i 1-2 d?gn

Dag 3: Rygning / modning ca. 1 d?gn. Intensiv r?g 3-6 timer.

Dag 4: Vaccuumpakkes i Tublin 5 poser og l?gges til modning p? k?l.

Dag 28: Modnes til et svind p? 25-30% er opn?et - cirka 4-6 uger.


Rygning
K?det pakkes ud, t?rres og koldryges samme dag i 30 min. eller efter smag for at h?mme skimmeldannelse.


Eftermodning
K?det kan eftermodnes efter smag.


Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 22,5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 54 g, oksek?d 54 g, sp?k 13 g, salt 3,7 g, dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber, chili, ingef?r, koriander), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250). T?RRET OG R?GET.

Go to Top