Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-12% fedt)

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

4,000 kg Oksek?d (8-12% fedt)

4,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Sp?k u/sv

1,000 - Tublin 5 - Dry Aged Bags (DK21510)

0,300 kg RFB Dansk Salami m/farve

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Hvidl?gsflager 10 mm.

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

19.716 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV SPEGEP?LSE MED HVIDL?GSFLAGER

Opskriftnr: 11-0037

Fremstilling
Oksek?d, grisek?d og sp?k sk?res i passende stykker og skalfryses. Det skalfrosne k?d hakkes p? 13 mm hulskive.
Alt saltet, RFB Dansk Salami m/farve, Hvidl?gsflager og BESSASTART? Starterkulturen mixes godt sammen med k?d og sp?k.

Stopning

Farsen stoppes straks i valgfri r?gbar tarm.

Behandling/Modning
Dag 1: Modnes p? r?gst?nger/net ved 12-22?C, i 1-2 d?gn

Dag 3: Rygning / modning ca. 1 d?gn. intensiv r?g 3-6 timer.

Dag 4: Vaccuumpakkes i Tublin 5 poser og l?gges til modning p? k?l.

Dag 28: Modnes til et svind p? 20-25% er opn?et- cirka 4-6 uger.


Rygning
K?det pakkes ud, t?rres og koldryges samme dag i 30 min. eller efter smag, for at h?mme skimmeldannelse.


Eftermodning
K?det kan eftermodnes efter smag.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 22,5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 60 g, oksek?d 48 g, sp?k 13 g, salt, hvidl?g, LAKTOSE, syre (E 575), krydderier (peber, koriander, ingef?r, chili, hvidl?g), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 300, E 330), farvestof (E 120), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250). T?RRET OG R?GET.

Go to Top