Ingredienser

10,000 kg Nakkefilet

1,000 - Tublin 5 - Dry Aged Bags (DK21510)

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,200 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,125 kg Nitritsalt (DK40018)

0,020 kg Vita-Rot (I42700)

11.795 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

Grov Salami Hvidl?g/Rosmarin

Opskriftnr: 11-0036

Fremstilling
Nakkefileterne afpudses og sk?res i passende stykker og skalfryses.

Det skalfrosne k?d hakkes p? 13mm hulskive.

Alt saltet, Dekora Hvidl?g/Rosmarin og Vita-Rot blandes sammen og mixes godt sammen med k?det.

Tils?t Profrisk Optimal, der ligeledes mixes godt med k?det.


Stopning

Farsen formes i passende st?rrelse eller stoppes i valgfri r?gbar tarm.

Behandling/Modning
Dag 1: Modnes p? r?gst?nger/net ved 12-22?C i 1-2 d?gn

Dag 3: Rygning / modning ca. 1 d?gn. Intensiv r?g 3-6 timer.

Dag 4: Vaccuumpakkes i Tublin 5 poser og l?gges til modning p? k?l.

Dag 28: Modnes til et svind p? 30-35% er opn?et - cirka 4-6 uger.


Rygning
K?det pakkes ud, t?rres og koldryges samme dag i 30 min. eller efter smag for at h?mme skimmeldannelse.


Eftermodning
K?det kan eftermodnes efter smag.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 30% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Nakkefilet 132 g, salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), dextrose, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250). T?RRET OG R?GET

Go to Top