Ingredienser
1,000 kg Fl?de 38%
0,200 kg Dessertpulver Hindbær (DK98740)
0,200 kg Portvin
0,150 kg Mælk
1.55 kg
Læg varer i kurv
HINDBÃRMOUSSE MED PORTVIN
Opskriftnr: 106-0078
FremstillingDessertpulver Hindbær blandes med fløde, mælk og portvin i en røreskål og piskes til passende konsistens er opnået.
Kommes i sprøjtepose og portioneres i bægre.
Serveringsforslag
Serveres som dessert evt. med flødeskum og friske hindbær.
Ingredienser:
FLÃDE, Dessertpulver Hindbær (sukker, gelatine (okse), tørrede hindbær, glucosesirup, surhedsregulerende midler (E 330, E 270), farve (E 162), stivelse, aroma, fortykningsmiddel (E 401)), portvin 13 % (XXX), MÃLK.
Serveringsforslag
Serveres som dessert evt. med flødeskum og friske hindbær.
Ingredienser:
FLÃDE, Dessertpulver Hindbær (sukker, gelatine (okse), tørrede hindbær, glucosesirup, surhedsregulerende midler (E 330, E 270), farve (E 162), stivelse, aroma, fortykningsmiddel (E 401)), portvin 13 % (XXX), MÃLK.