Ingredienser

1,000 kg Fl?de 38%

0,200 kg Dessertpulver Hindbær (DK98740)

0,200 kg Portvin

0,150 kg Mælk

1.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HINDBÆRMOUSSE MED PORTVIN

Opskriftnr: 106-0078

Fremstilling
Dessertpulver Hindbær blandes med fløde, mælk og portvin i en røreskÃ¥l og piskes til passende konsistens er opnÃ¥et.

Kommes i sprøjtepose og portioneres i bægre.

Serveringsforslag
Serveres som dessert evt. med flødeskum og friske hindbær.

Ingredienser:
FLØDE, Dessertpulver Hindbær (sukker, gelatine (okse), tørrede hindbær, glucosesirup, surhedsregulerende midler (E 330, E 270), farve (E 162), stivelse, aroma, fortykningsmiddel (E 401)), portvin 13 % (XXX), MÆLK.

Go to Top