Ingredienser
1,000 kg Kold mælk
0,800 kg Dessertpulver Chokolademousse Dark (DK98660)
0,200 kg Baileys, Original Irish Cream
2 kg
Læg varer i kurv
BAILEYS MOUSSE
Opskriftnr: 106-0077
Fremstilling
Mælk, Baileys og Dessertpulver Chokolademousse kommes i en røreskål og piskes luftigt ca. 5 min.
Kommes i sprøjtepose og portioneres i bægre.
Serveringsforslag
Serveres som dessert, pyntet med flødeskum og chokoladespåner.
OBS
Moussen er frysestabil uden pynt.
Tages ud fra frost og optøes i kølerum.
Afpyntes før salg.
Ingredienser:
MÃLK, Dessertpulver Chokolademousse Dark (chokoladepulver (sukker, kakao, naturlig aroma), vegetabilsk fedt (palme), glukosesirup, SKUMMETMÃLKSPULVER, emulgator (e 472a), MÃLKEPROTEIN, stabilisator (E 340), salt), BAILEYS 10 % (XXX).