Ingredienser

1,000 kg Kold mælk

0,800 kg Dessertpulver Chokolademousse Dark (DK98660)

0,200 kg Baileys, Original Irish Cream

2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BAILEYS MOUSSE

Opskriftnr: 106-0077

Fremstilling
Mælk, Baileys og Dessertpulver Chokolademousse kommes i en røreskål og piskes luftigt ca. 5 min.

Kommes i sprøjtepose og portioneres i bægre.

Serveringsforslag
Serveres som dessert, pyntet med flødeskum og chokoladespåner.

OBS
Moussen er frysestabil uden pynt.

Tages ud fra frost og optøes i kølerum.

Afpyntes før salg.

Ingredienser:
MÆLK, Dessertpulver Chokolademousse Dark (chokoladepulver (sukker, kakao, naturlig aroma), vegetabilsk fedt (palme), glukosesirup, SKUMMETMÆLKSPULVER, emulgator (e 472a), MÆLKEPROTEIN, stabilisator (E 340), salt), BAILEYS 10 % (XXX).

Go to Top