Ingredienser

7,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,500 kg Koldt vand

1,000 kg Dekora?Marilet R?get Honning (G86490)

0,900 kg Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer (M85941)

0,500 kg Chorizop?lse i skiver

0,500 kg Dekora?Pulled Spice (G86810)

12.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLFRIKADELLER MED RØGET HONNING OG CHORIZO RULLET I PULLED SPICE

Opskriftnr: 73-1251

Fremstilling
Grisekødet hakkes gennem 3 mm hulskiven.

Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer og Røget Honning marinade iblandes.

Vandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt.

Til sidst skæres Chorizo skiverne i små stykker og æltes i.

Farsen afvejes (ca. 125 g), formes til frikadeller og vendes med den afvejede mængde Pulled Spice krydderi.


Tilberedning
Farsen steges i fedtstof på en varm pande til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.


Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 56%, vand 21%, Røget Honning marinade 9% (vegetabilsk olie (raps, delvis hærdet), krydderier (løg, peber, røget koriander, paprika), salt, honning, sukker, tang, krydderiekstrakt), Pulled Spice 4% (salt, krydderier (paprika, løg, røget koriander, spidskommen, hvidløg, chili, persille), sukker, tomatpulver, krydderiekstrakt (paprika), tangpulver (kelp)), chorizo 3% (XXX), kartoffelstivelse, salt, løg, fiber, dextrose, eddikepulver, krydderier (muskat, peber, paprika, koriander, allehånde, chili), rødbedepulver, krydderiekstrakt (paprika).

Go to Top