Ingredienser
7,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
2,500 kg Koldt vand
1,000 kg Dekora?Marilet R?get Honning (G86490)
0,900 kg Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer (M85941)
0,500 kg Chorizop?lse i skiver
0,500 kg Dekora?Pulled Spice (G86810)
12.4 kg
Læg varer i kurv
GRILLFRIKADELLER MED RÃGET HONNING OG CHORIZO RULLET I PULLED SPICE
Opskriftnr: 73-1251
Fremstilling
Grisekødet hakkes gennem 3 mm hulskiven.
Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer og Røget Honning marinade iblandes.
Vandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt.
Til sidst skæres Chorizo skiverne i små stykker og æltes i.
Farsen afvejes (ca. 125 g), formes til frikadeller og vendes med den afvejede mængde Pulled Spice krydderi.
Tilberedning
Farsen steges i fedtstof på en varm pande til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 56%, vand 21%, Røget Honning marinade 9% (vegetabilsk olie (raps, delvis hærdet), krydderier (løg, peber, røget
koriander, paprika), salt, honning, sukker, tang, krydderiekstrakt), Pulled Spice 4% (salt, krydderier (paprika, løg, røget koriander, spidskommen, hvidløg,
chili, persille), sukker, tomatpulver, krydderiekstrakt (paprika), tangpulver
(kelp)), chorizo 3% (XXX), kartoffelstivelse, salt, løg, fiber, dextrose, eddikepulver, krydderier (muskat, peber, paprika, koriander, allehånde, chili), rødbedepulver, krydderiekstrakt (paprika).