Ingredienser

7,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,500 kg Koldt vand

1,000 kg Dekora?Marilet R?get Honning (G86490)

1,000 - Grillspyd m/h?ndtag 150 mm, 250 stk/ps (DK98011)

0,900 kg Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer (M85941)

0,100 kg Bacon i skiver

12.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLRULLER MED RØGET HONNING MARINADE OG BACON

Opskriftnr: 73-1249

Fremstilling
Grisekødet hakkes gennem 3 mm hulskiven.

Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer og Røget Honning marinade iblandes.

Vandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt.

Farsen afvejes (ca. 125 g), formes til ruller og omvikles med bacon.

Rullerne sættes på spyd.


Tilberedning

Steges i ovn ved 175°C i ca. 15-20 min.til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.


Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 61%, vand 21%, Røget Honning marinade 9% (vegetabilsk olie (raps, delvis hærdet), krydderier (løg, peber, røget koriander, paprika), salt, honning, sukker, tang, krydderiekstrakt), kartoffelstivelse, salt,  bacon (XXX) 1 %, løg, fiber, dextrose, eddikepulver, krydderier (muskat, peber, paprika, koriander, allehÃ¥nde, chili), rødbedepulver, krydderiekstrakt (paprika).

Go to Top