Ingredienser

7,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,500 kg Koldt vand

1,000 kg ?ble BBQ Sauce (G68820)

1,000 - Grillspyd m/h?ndtag 150 mm, 250 stk/ps (DK98011)

0,900 kg Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer (M85941)

0,500 kg Snack pølse

0,300 kg BBQ Rub (G23880)

13.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLRULLE MED ÆBLE BBQ SAUCE OG SNACK PØLSE

Opskriftnr: 73-1242

Fremstilling
Grisekødet hakkes gennem 3 mm hulskiven.

Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer, Æble BBQ Sauce og BBQ Rub iblandes.

Vandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt. Snack pølser skæres i små stykker på ca. ½ cm og tilsættes til sidst i farsen.

Farsen afvejes (ca. 125 g) og formes til ruller.  

Rullerne sættes på spyd.


Tilberedning

Steges i ovn ved 175°C i ca. 15-20-min. til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.


Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 60%, vand 21%, Æble BBQ Sauce 8,5% (sukker, æblepuré, vand, honning, brændevinseddike, salt, krydderier (paprika, hvidløg, chili, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), løg, tomat, krydderiekstrakt (paprika), appelsinkoncentrat, stabilisator (E 415), konserveringsmiddel (E 202), røget salt, vegetabilsk olie (solsikke)), snackpølse 4% (XXX), kartoffelstivelse, BBQ Rub (krydderier (paprika, chili, peber, cayenne), salt, rørsukker, løg, rapsolie, løvstikke, antiklumpningsmiddel (E 551)), salt, løg, fiber, dextrose, eddikepulver, krydderier (muskat, peber, paprika, koriander, allehånde, chili), rødbedepulver, krydderiekstrakt (paprika).

Go to Top