Ingredienser
7,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
2,500 kg Koldt vand
1,000 kg ?ble BBQ Sauce (G68820)
1,000 - Grillspyd m/h?ndtag 150 mm, 250 stk/ps (DK98011)
0,900 kg Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer (M85941)
0,500 kg Snack pølse
0,300 kg BBQ Rub (G23880)
13.2 kg
Læg varer i kurv
GRILLRULLE MED ÃBLE BBQ SAUCE OG SNACK PÃLSE
Opskriftnr: 73-1242
Fremstilling
Grisekødet hakkes gennem 3 mm hulskiven.
Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer, Ãble BBQ Sauce og BBQ Rub iblandes.
Vandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt. Snack pølser skæres i små stykker på ca. ½ cm og tilsættes til sidst i farsen.
Farsen afvejes (ca. 125 g) og formes til ruller.
Rullerne sættes på spyd.
Tilberedning
Steges i ovn ved 175°C i ca. 15-20-min. til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 60%, vand 21%, Ãble BBQ Sauce 8,5% (sukker, æblepuré, vand, honning, brændevinseddike, salt, krydderier (paprika, hvidløg, chili, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), løg, tomat, krydderiekstrakt (paprika), appelsinkoncentrat, stabilisator (E 415), konserveringsmiddel (E 202), røget salt, vegetabilsk olie (solsikke)), snackpølse 4% (XXX), kartoffelstivelse, BBQ Rub (krydderier (paprika, chili, peber, cayenne), salt, rørsukker, løg, rapsolie,
løvstikke, antiklumpningsmiddel (E 551)), salt, løg, fiber, dextrose, eddikepulver, krydderier
(muskat, peber, paprika, koriander, allehånde, chili), rødbedepulver,
krydderiekstrakt (paprika).