Ingredienser
7,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
2,500 kg Koldt vand
1,000 kg ?ble BBQ Sauce (G68820)
0,900 kg Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer (M85941)
0,300 kg BBQ Rub (G23880)
11.7 kg
Læg varer i kurv
GRILLFRIKADELLER MED ÃBLE BBQ SAUCE
Opskriftnr: 73-1241
Fremstilling
Grisekødet hakkes gennem 3 mm hulskiven.
Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer, Ãble BBQ Sauce og BBQ Rub iblandes.
Vandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt.
Tilberedning
Farsen formes med en ske og steges i fedtstof på en varm pande til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 60%, vand 21%, Ãble BBQ Sauce 8,5% (sukker, æblepuré, vand, honning, brændevinseddike, salt, krydderier (paprika, hvidløg, chili, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), løg, tomat, krydderiekstrakt (paprika), appelsinkoncentrat, stabilisator (E 415), konserveringsmiddel (E 202), røget salt, vegetabilsk olie (solsikke)), kartoffelstivelse, BBQ Rub (krydderier (paprika, chili, peber, cayenne), salt, rørsukker, løg, rapsolie,
løvstikke, antiklumpningsmiddel (E 551)), salt, løg, fiber, dextrose, eddikepulver, krydderier (muskat, peber, paprika, koriander, allehånde, chili), rødbedepulver, krydderiekstrakt (paprika).