Ingredienser

7,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,500 kg Koldt vand

1,000 kg ?ble BBQ Sauce (G68820)

0,900 kg Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer (M85941)

0,300 kg BBQ Rub (G23880)

11.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLFRIKADELLER MED ÆBLE BBQ SAUCE

Opskriftnr: 73-1241

Fremstilling
Grisekødet hakkes gennem 3 mm hulskiven.

Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer, Æble BBQ Sauce og BBQ Rub iblandes.

Vandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt.


Tilberedning
Farsen formes med en ske og steges i fedtstof på en varm pande til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.


Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 60%, vand 21%, Æble BBQ Sauce 8,5% (sukker, æblepuré, vand, honning, brændevinseddike, salt, krydderier (paprika, hvidløg, chili, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), løg, tomat, krydderiekstrakt (paprika), appelsinkoncentrat, stabilisator (E 415), konserveringsmiddel (E 202), røget salt, vegetabilsk olie (solsikke)), kartoffelstivelse, BBQ Rub (krydderier (paprika, chili, peber, cayenne), salt, rørsukker, løg, rapsolie, løvstikke, antiklumpningsmiddel (E 551)), salt, løg, fiber, dextrose, eddikepulver, krydderier (muskat, peber, paprika, koriander, allehånde, chili), rødbedepulver, krydderiekstrakt (paprika).


Go to Top