Ingredienser

7,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,500 kg Koldt vand

0,900 kg Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer (M85941)

10.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLFRIKADELLER

Opskriftnr: 73-1240

Fremstilling
Grisekødet hakkes gennem 3 mm hulskiven.

Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer iblandes. 

Vandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt.


Tilberedning
Farsen formes med en ske og steges i fedtstof på en varm pande til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.


Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 67%, vand 24%, kartoffelstivelse, salt, løg, fiber, dextrose, eddikepulver, krydderier (muskat, peber, paprika, koriander, allehÃ¥nde, chili), rødebedepulver, krydderiekstrakt (paprika). 

Go to Top