Ingredienser
7,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
2,500 kg Koldt vand
0,900 kg Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer (M85941)
10.4 kg
Læg varer i kurv
GRILLFRIKADELLER
Opskriftnr: 73-1240
Fremstilling
Grisekødet hakkes gennem 3 mm hulskiven.
Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer iblandes.
Vandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt.
Tilberedning
Farsen formes med en ske og steges i fedtstof på en varm pande til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 67%, vand 24%, kartoffelstivelse, salt, løg, fiber, dextrose, eddikepulver, krydderier (muskat, peber, paprika, koriander, allehånde, chili), rødebedepulver, krydderiekstrakt (paprika).