Ingredienser
1,600 kg Kogende vand
1,000 kg Koldt vand
1,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)
0,400 kg Kartoffelmospulver (M09225)
0,250 kg Hackso (I53000)
0,200 kg Guler?dder, revet
0,010 kg Timian, Sk?ret (E6210)
4.46 kg
Læg varer i kurv
SHEPARDS PIE
Opskriftnr: 97-0061
Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Vandet bringes i kog.
Den afvejede m?ngde Hackso tils?ttes og r?res ud i vandet.
Oksek?det, guler?dder og timian tils?ttes.
Lad det hele koge i ca. 10 min.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Kartoffelmospulver blandes med det kogende vand.
K?dsaucen fyldes i en ovnfast emballage hvorp? kartoffelmosen spr?jtes til et l?g.
Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15 min.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Kartoffelmos 51% (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidant (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma), oksek?d 26 %, vand, guler?dder, krydderier (timian, tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter.