Ingredienser

1,600 kg Kogende vand

1,000 kg Koldt vand

1,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)

0,400 kg Kartoffelmospulver (M09225)

0,250 kg Hackso (I53000)

0,200 kg Guler?dder, revet

0,010 kg Timian, Sk?ret (E6210)

4.46 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SHEPARDS PIE

Opskriftnr: 97-0061

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Vandet bringes i kog.

Den afvejede m?ngde Hackso tils?ttes og r?res ud i vandet.

Oksek?det, guler?dder og timian tils?ttes.

Lad det hele koge i ca. 10 min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Kartoffelmospulver blandes med det kogende vand.

K?dsaucen fyldes i en ovnfast emballage hvorp? kartoffelmosen spr?jtes til et l?g.

Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15 min. 

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Kartoffelmos 51% (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidant (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma), oksek?d 26 %, vand, guler?dder, krydderier (timian, tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter.

Go to Top