Ingredienser

2,000 kg Koldt vand

1,000 kg Kartofler i skiver (forkogte)

1,000 kg Oksek?d (8-10% fedt)

0,700 kg Mornay sauce

0,400 kg Hackso (I53000)

0,010 kg Rosmarin, Sk?ret

0,005 kg Muskatn?d, Pulver

5.115 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARTOFFEL MOUSSAKA

Opskriftnr: 97-0060

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Vandet bringes i kog.

Tils?t Hackso, muskatn?d, rosmarin og det hakkede oksek?d.

Lad det sm?simre ca. 5-10 min.

Afk?l fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Skiver af kartofler i skiver l?gges i et smurt ovnfast fad, hvorp? der skiftevis l?gges oksek?dssauce og kartofler i skiver.

Afslut med et lag af mornay sauce p? toppen.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.


Serveringsforslag
Serveres som middagsret.


Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, oksek?d 19,5%, kartofler 19,5%, MORNAY SAUCE, krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI, rosmarin, muskat), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter).

Go to Top