Ingredienser
2,000 kg Koldt vand
1,000 kg Kartofler i skiver (forkogte)
1,000 kg Oksek?d (8-10% fedt)
0,700 kg Mornay sauce
0,400 kg Hackso (I53000)
0,010 kg Rosmarin, Sk?ret
0,005 kg Muskatn?d, Pulver
5.115 kg
Læg varer i kurv
KARTOFFEL MOUSSAKA
Opskriftnr: 97-0060
Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Vandet bringes i kog.
Tils?t Hackso, muskatn?d, rosmarin og det hakkede oksek?d.
Lad det sm?simre ca. 5-10 min.
Afk?l fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Skiver af kartofler i skiver l?gges i et smurt ovnfast fad, hvorp? der skiftevis l?gges oksek?dssauce og kartofler i skiver.
Afslut med et lag af mornay sauce p? toppen.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, oksek?d 19,5%, kartofler 19,5%, MORNAY SAUCE, krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI, rosmarin, muskat), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter).