Ingredienser
1,000 kg Okseinderl
0,100 kg Rygsp?k u/sv
0,080 kg Brygmesterens marinade (G11010)
0,025 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)
0,020 kg Dekora?Julieschka (I51490)
0,015 kg Schinkat Sous Vide (G83210)
1.24 kg
Læg varer i kurv
BENL?SE GRILLFUGLE
Opskriftnr: 75-0597
Fremstilling
Okseinderl?ret sk?res i tynde skiver.
Tumbler/spicer:
Profrisk optimal og koldt vand blandes og fyldes i tumbler/spicer sammen med k?det.
Der tumbles i ca. 10 min. eller til lagen er optaget.
Alternativ:
Profrisk optimal og koldt vand blandes og fyldes i vakuumpose sammen med k?det. Posen vakuumlukkes og l?gges p? k?l (h?jst +5?C), hvor den masseres/vendes med j?vne mellemrum til k?det har opsuget lagen.
K?det samt rygsp?k i skiver (her kan ogs? bruges bacon) rulles sammen og sn?res.
K?det marineres i den afvejede m?ngde Brygmesterens marinade samt Julieschka, og fyldes i vakuumposer.
Posen vakuumlukkes og sousvides/koges ved 85 ?C i 3,5-4 timer og nedk?les i isvand fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning hos forbrugeren
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20-25 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Okseinderl?r 85%, rygsp?k 8,5%, marinade 7% (vand, glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r,
timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt
(paprika), syre (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma,
konserveringsmidler (E 202, E 211)), surhedsregulerende midler (E 325, E 262), gr?ntsager (l?g, karotter, tomater, paprika).