Ingredienser

1,000 kg Oksetykkam i tern

0,100 kg Brygmesterens marinade (G11010)

0,100 kg Koldt vand

0,100 kg R?dvin

0,025 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,020 kg Dekora?Julieschka (I51490)

0,015 kg Schinkat Sous Vide (G83210)

1.36 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

Boeuf Bourguignon

Opskriftnr: 77-0278

Fremstilling
Tumbler/spicer:

Profrisk optimal og koldt vand blandes og fyldes i tumbler/spicer sammen med k?det.

Der tumbles i ca. 10 min. eller til lagen er optaget.

Alternativ:
Profrisk optimal og koldt vand blandes og fyldes i vakuumpose sammen med k?det. Posen vakuumlukkes og l?gges p? k?l (h?jst +5?C), hvor den masseres/vendes med j?vne mellemrum til k?det har opsuget lagen.


K?det marineres i den afvejede m?ngde Brygmesterens marinade, Dekora Julieschka samt r?dvin af eget valg og fyldes i vakuum kogeposer.

Posen vakuumlukkes og sousvides/koges ved 85 ?C i 3,5-4 timer og nedk?les i isvand fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.


Tilberedning hos forbrugeren
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i 20-25 minutter.


Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksetykkam 75%, vand, r?dvin (indeholder SULFIT), marinade 7,5% (vand, glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E1422), krydderiekstrakt (paprika), syre (E 260), stabilisator (E415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E202, E211)), surhedsregulerende midler (E 325, E 262), gr?ntsager (l?g, karotter, tomater, paprika).


Go to Top