Ingredienser

1,000 kg Okseskank i skiver

0,100 kg Brygmesterens marinade (G11010)

0,100 kg Koldt vand

0,025 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,020 kg Dekora?Julieschka (I51490)

0,015 kg Schinkat Sous Vide (G83210)

1.26 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

Osso Buco

Opskriftnr: 77-0277

Fremstilling
Tumbler/spicer:

Profrisk optimal og koldt vand blandes og fyldes i tumbler/spicer sammen med k?det.

Der tumbles i ca. 10 min. eller til lagen er optaget.

Alternativ:

Profrisk optimal og koldt vand blandes og fyldes i vakuumpose sammen med k?det. Posen vakuumlukkes og l?gges p? k?l (h?jst +5?C), hvor den masseres/vendes med j?vne mellemrum til k?det har opsuget lagen.


K?det marineres i den afvejede m?ngde Brygmesterens marinade samt Dekora Julieschka og fyldes i vakuum kogeposer.

Posen vakuumlukkes og sousvides/koges ved 85 ?C i 3,5-4 timer og nedk?les i isvand fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer


Tilberedning hos forbrugeren
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i 20-25 minutter.


Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Okseskank 81%, vand, marinade 8% (vand, glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E1422), krydderiekstrakt (paprika), syre (E 260), stabilisator (E415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E202, E211)), surhedsregulerende midler (E 325, E 262), gr?ntsager (l?g, karotter, tomater, paprika).

Go to Top