Ingredienser

0,300 kg Skinkeinderl

0,300 kg Valgfrit snitgr?nt fra COOP

0,200 kg Pasta, skruer, r?, fra butik (COOP)

0,100 kg Middelhavssauce 100 g pose

0,025 kg Bacon i tern

0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)

0.935 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT PASTA GRIS I MIDDELHAVSSAUCE

Opskriftnr: 020-731223

Fremstilling
Skinkeinderl?ret sk?res i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.

Pasta, posen med Middelhavssauce, h?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (3-rums Bakke ?grillbakke? - Coop).

Der kan p?s?ttes etiket med vejledning (E97083).

Bakken pyntes til sidst af med bacon i tern.

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits k?det i en gryde.
Tils?t gr?ntsagerne og svits et par minutter.
Tils?t 5 dl vand, posens indhold og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom pasta og bouillon i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.

Ingredienser:
Skinkek?d 32%, gr?ntsager (XXX), pastaskruer (indeholder GLUTEN), middelhavssauce (vand, rapsolie, salt, tomatpure, surhedsregulerende middel (E 325), peberfrugt, modificeret majsstivelse (E 1422), urter (basilikum, persille), l?g, hvidl?g, tang, stabilisator (E 412), peber, krydderiekstrakt (paprika), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bacon, bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bl.a. ?G), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).

Go to Top