Ingredienser

1,000 Stk. Rumdeler (DK21490)

0,600 kg Peka, Vakuum Fl?dekartofler i ruller

0,500 kg Oksemedaljon (tykstegsfilet) med baconsvøb

0,100 kg Kryddersmør

0,100 kg Sm

0,050 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes

0,050 kg Ost, revet

0,015 g Dekora?Kr?uter

0,010 kg Krydderurter, friske

2.425 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEMEDALJON MED BACONSVØB

Opskriftnr: 77-0276

Fremstilling
Oksemedaljonen anrettes i bakken og pyntes med rosetter af smør rørt op med Kräuter samt friske krydderurter efter eget valg.

Kartoffelrullerne skæres i stykker à 5 cm (4 stk.) og rulles i Krydderpanade Mexican Cornflakes.

Kartoffelrullerne lægges i den ene side af bakken og okseroasten i den anden delt med rumdeler. Pyntes af med revet ost samt friske krydderurter.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 25-30 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Flødekartofler i ruller 46% (XXX), oksemedaljon 37%, SMØR, krydderpanade (cornflakes (majs, sukker, MALTEKSTRAKT), krydderier (paprika, løg, hvidløg, chili, spidskommen), salt, vegetabilsk olie (raps), gærekstrakt, krydderiekstrakt (paprika)), krydderier ((paprika, karotter, løg, peber, rosmarin, persille, dild, SENNEP) OST, krydderurter, salt, antioxidant (E 330).

Go to Top