Ingredienser

1,000 Stk. Rumdeler (DK21490)

0,600 kg Oksetykstegsfilet

0,600 kg Peka, Vakuum Fl?dekartofler i ruller

0,100 kg Kryddersmør

0,100 kg Sm

0,050 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes

0,050 kg Ost, revet

0,015 kg Dekora?Kr?uter

0,005 kg Krydderurter, friske

2.52 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEROAST MED KRYDDERSMØR

Opskriftnr: 77-0275

Fremstilling
Tykstegsfileten anrettes i bakken og pyntes med rosetter af smør rørt op med Kräuter samt friske krydderurter efter eget valg.

Kartoffelrullerne skæres i stykker à 5 cm (4 stk.) og rulles i Krydderpanade Mexican Cornflakes.

Kartoffelrullerne lægges i den ene side af bakken og okseroasten i den anden delt med rumdeler. Pyntes af med revet ost samt f.eks. forårsløg og friske krydderurter.


Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 25-30 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Oksetyksteg 43%, flødekartofler i ruller 43% (XXX), SMØR, krydderpanade (cornflakes (majs, sukker, MALTEKSTRAKT), krydderier (paprika, løg, hvidløg, chili, spidskommen), salt, vegetabilsk olie (raps), gærekstrakt, krydderiekstrakt (paprika)), krydderier (paprika, karotter, løg, peber, rosmarin, persille, dild, SENNEP), salt, antioxidant (E 330), OST, krydderurter.

Go to Top