Ingredienser
0,835 kg Kogende vand
0,250 kg Bacon, stegt
0,200 kg R?dl?g i b?de
0,165 kg Kartoffelmospulver (M09225)
0,005 kg Timian, frisk
1.455 kg
Læg varer i kurv
BR?NDENDE K?RLIGHED MED KARTOFFELMOS
Opskriftnr: 91-0277
FremstillingKartoffelmospulver piskes ud i den afvejede m?ngde kogende vand.
Afk?les fra 65 grader til under 10 grader p? max 3 timer.
Bacon sk?res i tynde skiver, steges i friture til gylden farve. Hver skive deles i 2-3 stykker.
R?dl?g i b?de steges p? pande.
Begge dele afk?les fra 65 grader til under 10 grader p? max 3 timer.
R?dl?g i b?de steges p? pande.
Begge dele afk?les fra 65 grader til under 10 grader p? max 3 timer.
Kartoffelmosen kommes i spr?jtepose og fordeles som rosetter i bakken.
Bacon og r?dl?g anrettes ovenp? mosen og der pyntes med frisk timian.
Tilberedning
Steges i forvarmet ovn i 20-25 min ved 170 grader.
Ingredienser:
Kartoffelmos 69% (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E 300, E 304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma), bacon 17%, r?dl?g, timian.
Tilberedning
Steges i forvarmet ovn i 20-25 min ved 170 grader.
Ingredienser:
Kartoffelmos 69% (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E 300, E 304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma), bacon 17%, r?dl?g, timian.