Ingredienser

0,835 kg Kogende vand

0,250 kg Bacon, stegt

0,200 kg R?dl?g i b?de

0,165 kg Kartoffelmospulver (M09225)

0,005 kg Timian, frisk

1.455 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BR?NDENDE K?RLIGHED MED KARTOFFELMOS

Opskriftnr: 91-0277

Fremstilling
Kartoffelmospulver piskes ud i den afvejede m?ngde kogende vand.
Afk?les fra 65 grader til under 10 grader p? max 3 timer.
Bacon sk?res i tynde skiver, steges i friture til gylden farve. Hver skive deles i 2-3 stykker.
R?dl?g i b?de steges p? pande.
Begge dele afk?les  fra 65 grader til under 10 grader p? max 3 timer. 
Kartoffelmosen kommes i spr?jtepose og fordeles som rosetter i bakken. 
Bacon og r?dl?g anrettes ovenp? mosen og der pyntes med frisk timian. 



Tilberedning
Steges i forvarmet ovn i 20-25 min ved 170 grader.



Ingredienser:
Kartoffelmos 69% (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E 300, E 304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma), bacon 17%, r?dl?g, timian. 

Go to Top