Ingredienser
2,000 Stk. Grillspyd m/h?ndtag 120 mm, 250 stk/ps (DK98014)
2,000 Stk. Grillspyd m/h?ndtag 150 mm, 250 stk/ps (DK98011)
1,000 Stk. Rumdeler (DK21490)
0,400 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,400 kg Kartoffelr?sti
0,100 kg Ost, revet
0,050 kg Bacon i tern
0,050 kg Dekora?Marilet Gyros/Hvidl
0,005 kg Timian, frisk
6.005 kg
Læg varer i kurv
M?RBRADKRONE
Opskriftnr: 73-1239
Fremstilling
Grisem?rbrad deles p? langs i 2 stykker og marineres med den afvejede m?ngde Gyros/Hvidl?g marinade. M?rbraden rulles som en snegl, og der s?ttes grillspyd i.
Anrettes med bacontern, frisk timian og revet ost p? toppen.
M?rbradkronerne l?gges i den ene side af bakken og kartoffelr?sti i den anden delt med rumdeler.
Tilberedning hos forbruger
Bages i forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30 min. til en kernetemperatur p? 75?C.
Ingredienser:
Grisem?rbrad, kartoffelr?sti (XXX), OST, bacon, marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g 5%, persille,
paprika, oregano, timian, peber), salt, krydderiekstrakter (paprika,
hvidl?g)), timian.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.