Ingredienser

2,000 Stk. Grillspyd m/h?ndtag 120 mm, 250 stk/ps (DK98014)

2,000 Stk. Grillspyd m/h?ndtag 150 mm, 250 stk/ps (DK98011)

1,000 Stk. Rumdeler (DK21490)

0,400 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,400 kg Kartoffelr?sti

0,100 kg Ost, revet

0,050 kg Bacon i tern

0,050 kg Dekora?Marilet Gyros/Hvidl

0,005 kg Timian, frisk

6.005 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

M?RBRADKRONE

Opskriftnr: 73-1239

Fremstilling

Grisem?rbrad deles p? langs i 2 stykker og marineres med den afvejede m?ngde Gyros/Hvidl?g marinade. M?rbraden rulles som en snegl, og der s?ttes grillspyd i.

Anrettes med bacontern, frisk timian og revet ost p? toppen.

M?rbradkronerne l?gges i den ene side af bakken og kartoffelr?sti i den anden delt med rumdeler.  

Tilberedning hos forbruger
Bages i forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30 min. til en kernetemperatur p? 75?C.

Ingredienser:
Grisem?rbrad, kartoffelr?sti (XXX), OST, bacon, marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g 5%, persille, paprika, oregano, timian, peber), salt, krydderiekstrakter (paprika, hvidl?g)), timian.


Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.




Go to Top