Ingredienser
1,000 Stk. Rumdeler (DK21490)
0,450 kg Peka, Vakuum Fl?dekartofler i ruller
0,400 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,050 kg Bacon i skiver
0,050 kg Ost, revet
0,040 kg Dekora?Marilet Peber/Ramsl
0,030 kg Chorizo p?lse i skiver
0,030 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
0,025 kg Cherrytomater
0,010 kg Bacon i tern, stegt
0,005 kg Timian, frisk
2.09 kg
Læg varer i kurv
M?RBRAD AF GRIS MED KARTOFFELT?RN
Opskriftnr: 73-1238
Fremstilling
Kartoffelrullerne sk?res i stykker ? 5 cm (4 stk) og sv?bes med baconskiver, placeres i bakken og pyntes af med timian og bacon i tern.
Timian, revet ost, og Hvidl?g/Rosmarin krydderi blandes.
Der sk?res en lomme i grisem?rbraden, og den marineres i Peber/Ramsl?g marinade. Chorizo i skiver l?gges oven p? m?rbradden, og der pyntes af med blandingen af timian, revet ost, og Dekora Hvidl?g/Rosmarin samt cherrytomater og frisk timian.
Rumdeleren placeres i alubakken og m?rbraden l?gges ved siden af kartoffelt?rnene.
Tilberedning hos forbruger
Steges i forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30-35 min. til en kernetemperatur p? 75?C.
Ingredienser:
Kartoffelt?rn 42% (XXX), grisem?rbrad 37%, bacon, OST, marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), krydderier (peber 6%, ramsl?g
5%, paprika, l?g, gurkemeje, oregano), salt, hydrolyseret vegetabilsk
protein (raps, majs), krydderiekstrakt (paprika)), chorizo, krydderiblanding (krydderier (hvidl?g 33%, paprika, rosmarin 5%, persille, ingef?r, purl?g),
salt, dextrose, vegetabilsk olie (raps)), cherrytomater, timian.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.