Ingredienser

1,000 Stk. Rumdeler (DK21490)

0,450 kg Peka, Vakuum Fl?dekartofler i ruller

0,400 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,050 kg Bacon i skiver

0,050 kg Ost, revet

0,040 kg Dekora?Marilet Peber/Ramsl

0,030 kg Chorizo p?lse i skiver

0,030 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

0,025 kg Cherrytomater

0,010 kg Bacon i tern, stegt

0,005 kg Timian, frisk

2.09 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

M?RBRAD AF GRIS MED KARTOFFELT?RN

Opskriftnr: 73-1238

Fremstilling

Kartoffelrullerne sk?res i stykker ? 5 cm (4 stk) og sv?bes med baconskiver, placeres i bakken og pyntes af med timian og bacon i tern.

Timian, revet ost, og Hvidl?g/Rosmarin krydderi blandes.

Der sk?res en lomme i grisem?rbraden, og den marineres i Peber/Ramsl?g marinade. Chorizo i skiver l?gges oven p? m?rbradden, og der pyntes af med blandingen af timian, revet ost, og Dekora Hvidl?g/Rosmarin samt cherrytomater og frisk timian.

Rumdeleren placeres i alubakken og m?rbraden l?gges ved siden af kartoffelt?rnene.


Tilberedning hos forbruger

Steges i forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30-35 min. til en kernetemperatur p? 75?C.

Ingredienser:
Kartoffelt?rn 42% (XXX), grisem?rbrad 37%, bacon, OST, marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), krydderier (peber 6%, ramsl?g 5%, paprika, l?g, gurkemeje, oregano), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), krydderiekstrakt (paprika)), chorizo, krydderiblanding (krydderier (hvidl?g 33%, paprika, rosmarin 5%, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, vegetabilsk olie (raps)), cherrytomater, timian.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.

Go to Top