Ingredienser
0,495 kg Kartofler i skiver (forkogte)
0,400 kg Kyllingebryst
0,250 kg Svampepande
0,200 kg Porrer, snittet
0,010 kg Peberfrugt i strimler
1.355 kg
Læg varer i kurv
KYLLING Ã LA CRÃME PÃ KARTOFFELBUND
Opskriftnr: 84-0094
Fremstilling
Kartofler i skiver og fintsnittet porre blandes og lægges i bakken. Fire stk. kyllingebryst lægges oven på. Svampepanden fordeles på toppen, og der pyntes med fintsnittet porre og peberfrugt.
Tilberedning
Steges i forvarmet ovn 30-35 min. ved 170°C.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kartofler 37%, kyllingekød 30%, sauce 19% (vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÃLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma), porre, peberfrugt.