Ingredienser

0,495 kg Kartofler i skiver (forkogte)

0,400 kg Kyllingebryst

0,250 kg Svampepande

0,200 kg Porrer, snittet

0,010 kg Peberfrugt i strimler

1.355 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLING À LA CRÉME PÅ KARTOFFELBUND

Opskriftnr: 84-0094

Fremstilling
Kartofler i skiver og fintsnittet porre blandes og lægges i bakken. Fire stk. kyllingebryst lægges oven pÃ¥. Svampepanden fordeles pÃ¥ toppen, og der pyntes med fintsnittet porre og peberfrugt. 

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn 30-35 min. ved 170°C.


Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kartofler 37%, kyllingekød 30%, sauce 19% (vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÆLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma), porre, peberfrugt. 

Go to Top