Ingredienser
1,000 Stk. Rumdeler (DK21490)
0,420 kg Kogende vand
0,250 kg Oksek?d i strimler eller tern u/fedt og sener
0,200 kg Dekora®Marilet Jægerpande
0,100 kg Bacon i tern
0,080 kg Kartoffelmospulver (M09225)
0,050 kg Dekora?Mexico R
0,030 kg Peberfrugt, rød i strimler
0,005 kg Krydderurter, friske
2.135 kg
Læg varer i kurv
OKSEGRYDE MED KARTOFFELMOS
Opskriftnr: 76-0085
Fremstilling
Oksetern og Mexico Rød blandes og brunes i ovnen ved 180°C i 20 min.
Kartoffelmospulver piskes ud i den afvejede mængde kogende
vand.
Bacon steges gyldent i frituren.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Kartoffelmosen kommes i sprøjtepose, og der laves toppe i den ene side af bakken, som deles med rumdeler og pyntes med peberfrugt.
Stegt oksekød anrettes i den anden side af bakken sammen med Jægerpande og pyntes med bacon og friske krydderurter.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 170°C i ca. 25-30 min. til en kernetemperatur på 75°C.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Vand, oksekød 22%, sauce 17% (champignon, hvidvin (indeholder SULFIT), vand, vegetabilsk olie (raps),
krydderier (SENNEP, løg, peber, koriander), salt, glucosesirup,
fortykningmidler (E420, E412, E415), tomatpulver, MÃLKEPROTEIN,
konserveringsmidler (E260, E211, E202), krydderiekstrakt), bacon, kartoffelmospulver (kartoffelpulver 89%, SÃDMÃLKSPULVER, FLÃDEPULVER, salt,
emulgator (E471), stabilisator (E450), SULFIT (E223), antioxidanter (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), smøraroma), peberfrugt, krydderurter, krydderier (paprika, løg, hvidløg, spidskommen, chili), salt, gærekstrakt,
krydderiekstrakt (paprika), antioxidant (E330).