Ingredienser

1,000 Stk. Rumdeler (DK21490)

0,420 kg Kogende vand

0,250 kg Oksek?d i strimler eller tern u/fedt og sener

0,200 kg Dekora®Marilet Jægerpande

0,100 kg Bacon i tern

0,080 kg Kartoffelmospulver (M09225)

0,050 kg Dekora?Mexico R

0,030 kg Peberfrugt, rød i strimler

0,005 kg Krydderurter, friske

2.135 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEGRYDE MED KARTOFFELMOS

Opskriftnr: 76-0085

Fremstilling
Oksetern og Mexico Rød blandes og brunes i ovnen ved 180°C i 20 min.
Kartoffelmospulver piskes ud i den afvejede mængde kogende vand.
Bacon steges gyldent i frituren. 

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Kartoffelmosen kommes i sprøjtepose, og der laves toppe i den ene side af bakken, som deles med rumdeler og pyntes med peberfrugt.
Stegt oksekød anrettes i den anden side af bakken sammen med Jægerpande og pyntes med bacon og friske krydderurter.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 170°C i ca. 25-30 min. til en kernetemperatur på 75°C.


Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Vand, oksekød 22%, sauce 17% (champignon, hvidvin (indeholder SULFIT), vand, vegetabilsk olie (raps), krydderier (SENNEP, løg, peber, koriander), salt, glucosesirup, fortykningmidler (E420, E412, E415), tomatpulver, MÆLKEPROTEIN, konserveringsmidler (E260, E211, E202), krydderiekstrakt), bacon, kartoffelmospulver (kartoffelpulver 89%, SØDMÆLKSPULVER, FLØDEPULVER, salt, emulgator (E471), stabilisator (E450), SULFIT (E223), antioxidanter (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), smøraroma), peberfrugt, krydderurter, krydderier (paprika, løg, hvidløg, spidskommen, chili), salt, gærekstrakt, krydderiekstrakt (paprika), antioxidant (E330).

Go to Top