Ingredienser
2,000 Stk. Grillspyd m/h?ndtag 120 mm, 250 stk/ps (DK98014)
2,000 Stk. Grillspyd m/h?ndtag 150 mm, 250 stk/ps (DK98011)
1,000 Stk. Rumdeler (DK21490)
0,400 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,400 kg Kartoffelr?sti
0,100 kg Ost, revet
0,050 kg Bacon i tern
0,050 kg Dekora?Marilet Gyros/Hvidl
6 kg
Læg varer i kurv
M?RBRADKRONE MED R?STI
Opskriftnr: 73-1237
Fremstilling
Grisem?rbraden deles p? langs i 2 stykker og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Gyros/Hvidl?g (G86610).
M?rbradstykkerne rulles som en snegl og 2 grillspyd m/ h?ndtag (DK98014) f?res vandret igennem, s? de to spyd krydser hinanden.
Bacon og revet ost blandes og l?gges p? toppen af de 2 "m?rbradsnegle".
Rumdeleren placeres i alubakken, m?rbradkronerne l?gges i den ene side og kartoffelr?sti i den anden.
Tilberedning hos forbruger
Bages i forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30-35 min. til en kernetemperatur p? 75?C.
Ingredienser:
Grisem?rbrad 40%, kartoffelr?sti 40%, OST, bacon, marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, persille,
paprika, oregano, timian, peber), salt, krydderiekstrakter (paprika,
hvidl?g).
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.