Ingredienser

2,000 Stk. Grillspyd m/h?ndtag 120 mm, 250 stk/ps (DK98014)

2,000 Stk. Grillspyd m/h?ndtag 150 mm, 250 stk/ps (DK98011)

1,000 Stk. Rumdeler (DK21490)

0,400 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,400 kg Kartoffelr?sti

0,100 kg Ost, revet

0,050 kg Bacon i tern

0,050 kg Dekora?Marilet Gyros/Hvidl

6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

M?RBRADKRONE MED R?STI

Opskriftnr: 73-1237

Fremstilling
Grisem?rbraden deles p? langs i 2 stykker og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Gyros/Hvidl?g (G86610).

M?rbradstykkerne rulles som en snegl og 2 grillspyd m/ h?ndtag (DK98014) f?res vandret igennem, s? de to spyd krydser hinanden.

Bacon og revet ost blandes og l?gges p? toppen af de 2 "m?rbradsnegle".

Rumdeleren placeres i alubakken, m?rbradkronerne l?gges i den ene side og kartoffelr?sti i den anden.


Tilberedning hos forbruger
Bages i forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30-35 min. til en kernetemperatur p? 75?C.

Ingredienser:
Grisem?rbrad 40%, kartoffelr?sti 40%, OST, bacon, marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, persille, paprika, oregano, timian, peber), salt, krydderiekstrakter (paprika, hvidl?g).

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.




Go to Top